Ziddhartas pärlorglaspärlor smyckestillbehör allt för din smyckestillverkning och smyckesdesign
Hem BIDRA! Kreativitets-podden Böcker Pärlor-Inspiration Pärlbutiken! ©

Ziddis PodCast

Ziddis Kreativitets-podd!

Lyssna på Podden om skapande kreativitet och allt för att skapa en livsstil med mesta möjliga flow i tillvaron! Inspirerande nätradio med kreativitet som centralt ämne och allt runt kreativiteten som behövs för att skapa så bra förutsättningar som möjligt i livet för att kunna förverkliga sina kreativa idéer, visioner och leva drömmen!

Ziddis Kreativitets-podd finns här:

SoundCloud

Stitcher

iTunes

Acast

Blubrry

PodCat

Podcast.com

Klicka & lyssna på de senaste avsnitten här ===>

I podden /nätradio-avsnitten: Olika tips och trick att få just det kreativa, skapande liv du drömmer om - att leva drömmen! Din vision av hur du vill ha ditt liv och om får större kontakt med, och tillgång till sin egen kreativitet! Hur olika metoder och tekniker kan användas för att få ett kreativt liv att fungera också i vardagen:

Kreativitets-podden som video TouTube:

005 Frigör kreativiteten och skapandet!

004 Kreativ ordning i kaoset & Digital Nomad?

003 Frigör din kreativitet -ladda din kreativa källa!

002 Nya livsval -vägvalen i livet!

001 Om kreativitet & många kärlekar!Här finns Kreativitets-podden:
Länk: SoundCloud


Länk: Acast

Kreativitets-podden:

Länkar: Klicka på bilderna nedan, öppnas i nytt fönster:
Ziddhartas podcast, en podd om kreativitet och skapande. Lyssna på nätradion för dig som vill få ett mer kreativt och autentiskt jag. Många tips och trick för att få vardagen och livet att fungera bättre ihop med ditt skapande liv som skrivande och annan kreativ verksamhet.
FaceBook:
Boken Skapa och Säljs Facebooksida för dig som är ny företagare eller entreprenör som vill få en kick och vitamininjektion i din verksamhet även för dig som varit företagare och bedriver egen näringsverksamhet sedan länge Facebook sidan för Ziddis Kreativitets-podden för dig som vill bli inspirerad i ditt kreativa och skapande liv kreativitetspodden har också smeknamnet pärlpodden Facebooksidan för Ziddhartas webshop där du kan köpa alla pärlor du behöver med en mängd olika glaspärlor böcker presenter smycken smyckesmaterial smyckesmönster och nedladdningsbart material
FaceBook sidan för den privata profilen FB Catrine Ziddharta Ziddis Tangen författare järnsmed och smyckesdesigner från Sverige som sysslar med forntida järnframställning och smide Facebooksidan för den ideella föreningen Hälltjärnsprojektet som grundades 1982 och sysslar forntida järnframställning och arkeometallurgiska experiment med egen You Tube videokanal Faceboksidan för boken Forntida Järn Ancient Iron järnboken är en handbok för den som är intresserad av järnsmide och blästjärns framställning med malm från myren som blir smidbart järn i smedjan

Prenumerera på Ziddhartas Nyhetsbrev!
Håll dig uppdaterad om nya poddar,
videos och erbjudanden!


Här är direktlänk till podden:
soundcloud.com/ziddisJobbet, relationerna, familjen och resten av verkligheten som inte alltid samarbetar och som ofta tar mer energi och kraft som vi hellre vill ha tillgång till i vårt skapande av ett mer kreativt liv.

Kraft och energi kan användas till roligare saker: Att förverkliga sina innersta drömmar! Ett kreativt och inspirerande samtal om allt mellan himmel och jord, men mest av allt om hur man hittar det liv och den livsstil man vill ha för att kunna skapa och vara kreativ på ett sätt som känns tillfreds-ställande och ger maximalt utbyte!

Du kan lyssna på kreativitets-podden direkt via datorn, plattan, din mobiltelefon och mp3-spelare. Ett fint sällskap på promenaden, då man hantverkar, pendlar till jobbet, reser eller arbetsuppgifter som passar för ett trevligt samtal om kreativitet och skapande, om hur man får ett bra, balanserat liv och hittar sitt autentiska jag.Tangen
it & media
Myllersvägen 25
811 95 Järbo
Gilla! FaceBook
mobil: +46(0)70-363 09 61
E-post:
ziddharta@hotmail.com
Follow
us here:
Copyright © Innehåll, foto, kod, grafik & layout: Tangen It & Media